Gekko matrica

1 095 Ft

(20 Ft / címke)

56db matrica mely majdnem mindenhol használható.

  • 40 fokon mosható
  • Körülvágott termék
  • Mindenre használható!
  • Öntapadós matricák
  • Szárítógépbe mehet!
  • Színes termék
1 095 Ft / 56 db

Gekko matrica

56db előre vágott címke mely minden kemény felületre valamint ruhában a szatén mosás címkére is ragasztható. Matrica méretek: 8db 25mm, 20db 15mm és 28db 10mm. Adunk hozzá 12db 25x25mm-es átlátszó védőfóliát. Ha nincs meg a gyermeked jele, nézd meg testvér oldalunkat www.ovisjel.hu-t ahol akár saját képfeltöltéssel rendelésre készülnek a Gekko matricák. Fontos! Felhelyezés előtt tiszta vízben kell kimosni a címkézni kívánt ruhákat (az öblítő és illatosítők eltávolítás érdekében). Felhelyezés után természetesen a megszokott módon mosható. Cipőben mindig használj védőfóliát!

Darabszám: 56db
Méret: vegyes
Jellege: öntapadó (Gekko)
Színes: igen
Körülvágott: igen
Ruhában használható: igen
Mire lehet felhelyezni?:ruhába, kizárolag a szatén mosáscímkére (textílre nem!); minden kemény felületre; cipőbe védőfóliával
Moshatóság: mosógépben max. 40 fokon
Szárítógépbe: igen
Vízálló: igen
Jel: szabadon választható
Saját képfeltöltés: nem
Szilikonpapír kell?: nem
Védőfóliát adunk hozzá: igen
Eltávolítható?: vízesen, igen
Ragasztó: extra tartós

  • 1 X 12db 25x25mm-es védőfólia
Györgyi

Nagy kedvencem! Akár reggel, utolsó pillanatban is elhelyezhető ruhán, játékon, vagy ha van vedőfólia otthon, akkor akár cipőn is. Eddig jól bírja a kiképzést, de ha pótolni kell, az is nagyon egyszerű. Az is nagyon tetszik, hogy ha kinőtte a gyerek a ruhát, akkor viszont simán eltávolítható.

Eszter

Imádom, gyors, egyszerű, tartós. Ruhába cimkére ragasztom. Cipőben védőfóliával használjuk. Minden bölcsis/ovis szülőnek ajánlom.

Jánosi Szilvia

Végre egy igazi XXI. századi termék! Gyorsan ráilleszthető és tartós matrica! Még kétszer is fel lehet használni, főleg a mai gyorsan növő generációnál :) Örülök, hogy Rátok találtam, ajánlom is mindenkinek!

K Zsuzsanna

Nagyon szép és kitűnő termék.Mosást is bírja de a gyártó által ajánlott módon csak a szatén címkére ragasztva.

Mariann

Nagyon jó minőségű, örülök, hogy nem kell rajzolgatni ennyi ruhába. Csak időnként potyog le 1-1 db. Nagyon örülök, hogy van ilyen lehetőség. A kuponokat pedig külön köszönöm!!! :O)

Cs. Ildikó

A Gekko matricákkal alapvetően meg vagyunk elégedve, szívesen ajánlom őket. Ruhacímkére nagyon erősen ragad, rendszeres mosást (40 fokon) is jól bírja, nem mozdul el és nem fakul. Gumicsizmán már nem tapad olyan jól, szélein felválik egy idő után. Cipő/szandál talprészébe jól ragad, viszont a viselés során nagyon gyorsan lekopott a mintája, így ezeknél ajánlott kívülre ragasztani. Admin: Cipőben védőfóliával kell használni! A leírásban is így szerepel :-)

Niki

Györkő-Stadler Diána

Egyik kedvenc termékem. Használható fogkefére, fogmosópohárra, nem ázik le a víz hatására. Ruhák címkéjére ragasztva is tökéletes, bírja a mosást.

Edit

Nagyon szép, jó minőségű termék.

Pálma

Nagyon meg voltam elégedve.

Nikoletta

Nagyszerű! Ikreknél praktikus, szinte mindenre, ami a lakásban fellelhető, másodpercek alatt rá lehet ragasztani, így nincs vita, hogy melyik dolog kié! Nagyon tartós, még 1 év napi többszöri mosogatás után is alig fakult ki a jel poháron! Szép, tartós, és sok vitát meg lehet vele előzni! :) Az összes cipőbe, (gumi)csizmába, utcai és fürdőpapucsra, játékokra (legofigurák, babakocsik, játékbabák, labdák, plüssök címkéje, stb.), poharakra, füzetekre, könyvekre, biciklire, kisszékekre, evőeszközökre, fogkefére, medálokra, stb. mindenre ráragad azonnal! Emellett nagyon praktikus, hogy különböző méretű matricákat tartalmaz a csomag, hisz pl. egy nyaklánc medáljának hátuljára vagy fogkefére kicsi kell, míg a kismotoron és bicikliken jobban látható a nagyobb. Ruhákba inkább azért vasalható matricát érdemes tenni, mert nekem mosásnál előfordult, hogy lejött a címkéről a matrica. Természetesen a bölcsibe/oviba is használható, pl. cipőbe. Fedőfóliával abban is kiváló, egyáltalán nem kopott le.

Zánthó Noémi

Nagyon jó, nagyon szeretem! Gyors használatot biztosít, akár reggel ovi előtt az aznap kiszemelt "bevivős" játékra is pillanat alatt rá tudom tenni a gyerkőc jelét. alvős állatka cimkéjén szeptember óta (10 hónapja) fent van, minden hétvégén mosom.

Olgi

Szeretjük, használjuk, többször újrarendeltük.

Orosz Éva

Nagyszerű ez a fajta matrica! Tényleg mosásálló, már másodszor rendeltem belőle, mert legalább 40-50 mosást kibír! A cipőről sem jön le, pedig nem kímélik a gyerekek.Imádjuk! A minta is aranyos, tetszik a gyerekeknek! Köszönjük!

Ulmann Judit

Nagyon szép kivitelezés, tökéletes minőség.

Uri Zsuzsanna

Fiamnál az oviban használjuk cipőre, ruhára, fogmosó pohárra, fogkefére, hátizsákra. Mindenhol tökéletesen működik.

Pióker Krisztina

Nagyon jó a gekko matrica, és valóban mindenen megmarad! Mindenkinek ajánlani tudom Köszönjük szépen!

Szabó Zsolt

Jó termék, tapad a ruhára, játékra. Egyszerű, gyors felhelyezést tesz lehetővé.